• Ras Inženjering Niskogradnja d.o.o.

Izgradnja pasarele na Obrenovačkom putu na Čukaričkoj padini

Ras inženjering niskogradnja d.o.o. kao član grupe ponuđača čiji vodeći član, JKP Beograd put, je zaključio ugovor sa „JP Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda“ o Izvođenju radova na izgradnji pasarele na Obrenovačkom putu kod „Tempa“ sa izradom tehničke dokumentacije. Gradnjom pasarele povećaće se bezbednost svih učesnika u saobraćaju – od vozača do pešaka, jer baš na ovom mestu već godinama pešaci, a ponekad i biciklisti, prelaze izuzetno prometnu saobraćajnicu rizikujući sopstvene i ugrožavajući tuđe živote.
Detaljnije

Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje Tokom proteklih nekoliko godina, zdravstveni sistem Republike Srbije bio je součen sa brojnim izazovima. Naša kompanija je prepoznala potrebu da doprinese daljem unapređenju sistema zdravstvene zaštite i odlučila da donira novčana sredstava Kliničko-bolničkom centru Zemun u iznosu …
Detaljnije

Direkcija za izgradnju grada Beograda

Usled ubrzanog ekonomskog razvoja, Grad Beograd pomera granice u razvoju infrastrukture. Izgradnja industrijskih, komercijalnih, stambenih i obrazovnih objekata na teritoriji Grada dovodi do kontinurianog povećanja intenziteta saobraćaja čime su zahtevi za unapređenjem
Detaljnije

KALEMEGDAN DEVELOPMENT doo i A THREE INVESTMENTS doo

U okviru investicionog projekta K-District u Beogradu našoj kompanije je ukazano poverenje investitora za izvođenje radova na izgradnji vodovoda i kanalizacije, izgradnji crpne stanice, izgradnji saobraćajnica unutar i oko ekskluzivnog stambeno – poslovnog objekta „ K -District“. Poseban izazov predstavljaju radovi na javnom osvetljenju , semaforska signalizacija, telekomunikacioni radovi kao i spoljno uređenje u Dunavskoj ulici i u Bulevaru vojvode Bojovića i Beogradu. Ugovor je potpisan 24.07.2020. godine.
Detaljnije

MILŠPED NEKRETNINE d.o.o

Izgradnja parkinga unutar kopleksa „Centar automoto logistika“ za naručioca, kompaniju Milšped nekretnine d.o.o. je projekat koji nam je posebno značajan imajući u vidu da je Milšped vodeća kompanija u Srbiji u oblasti transporta i logistike. Ubrzani ekonomski razvoj zahteva adekvatan razvoj logistike. Izgradnja kolovozne konstrukcije za laki i teški saobraćaj u površini od 16.000 m ², izgradnja vodovodne i kanalizacione infrastrukture
Detaljnije

JP „BEOGRADSKA TVRĐAVA“

U sklopu radova na tekućem održavanju pešačkih staza u okviru kompleksa Beogradske tvrđave-Kalemegdan, Ras inženjering niskogradnja d.o.o. će izvoditi radove na 21 lokaciji. U okviru parka na Kalemegdanu nastavljaju se radovi na rekonsrtukciji 18 pešačkih staza i 3 platoa. Ugovor o izvođenju radova je potpisan 07.09.2020 godine.
Detaljnije

GO VOŽDOVAC

GO Voždovac je uvažavajući sugestije svojih žitelja početkom godine raspisala tender za asfaltiranje 14 ulica na teritoriji GO Voždovac u ukupnoj površini od 36.810 m². Nakon evaluacije ponuda, naša kompanija je izabrana za izvođača pomenutih radova. Ugovor je potpisan 09.04.2020.
Detaljnije

OPŠTINA OPOVO

Nakon prethodno uspešno završenih 2,2 km puta Opovo-Debeljača, koji se finansira iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodina a sprovodi opština Opovo, nastavak izgradnje ovog značajnog puta poveren je Ras inženjering niskogradnji d.o.o. Radovi predviđaju kompletnu izgradnju kolovozne konstrukcije u dužini od 3.7 km. Ugovor sa Opštinom Opovo je zakljucen 13.05.2020 godine.
Detaljnije

GO PALILULA BEOGRAD

U okviru redovnih aktivnosti na unapređenju kvaliteta života građana GO Palilula je na tenderu za održavanje međublokovskih saobraćajnih površina izabrala Ras inženjering niskogradnja d.o.o. Ugovor je potpisan u junu 2020. godine. Radovi koji će biti sprovedeni se odnose na rušenje postojećih, devastiranih i nebezbednih staza i stepeništa i izgradnju novih betonskih staza i stepeništa unutar stambenih blokova
Detaljnije

Nova autobuska stanica u Beogradu

Na osnovu kvalifikovane ponude koju smo podneli u okviru kompetitivnog postupka JP Direkciji za građevinsko zemljište izgradnju Beograda, dodeljen nam je posao na izgradnji projekta od izuzetne važnosti za Grad Beograd. Novog glavnog autobuskog terminala za Grad Beograd. Vođeni javnim interesom i stvaranjem boljih i zdravijih uslova za život građana, Grad Beograd je doneo odluku o premeštanju glavne autobuske stanice sa lokacije koja je nedaleko od centra grada na lokaciju na Novom Beogradu.
Detaljnije